Hva om ….

Hva om du i mange år var sperret inne … på et rom, uten mulighet til å låse opp døren og gå ut. Dag etter dag, uke etter uke, mnd etter mnd, år etter år. Et liv innesperret, uten mulighet for å gå ut, uten mulighet til å se solen eller bevege deg.

Hva om du i alle disse årene aldri visste når neste måltid kom, eller hva du ble servert …. Et liv hvor du sultet slik at kroppen ikke utviklet seg slik den skulle, hvor hverken muskler eller skjelett fikk den næringen den trengte for å vokse. Et liv med konstant sult, og tørst – for heller ikke vann fikk du daglig.

Hva om du så vennene dine bli syke, dø …. hvor du i rommet du var innesperret i opplevde å se vennene dine dø og råtne, uten at noen brydde seg. Hvor en etter en “forsvant” fordi sult, tørst og sykdom tok livet av en etter en.

Hva om dette var livet ditt – det eneste livet du kjente til. HVA OM DETTE IKKE ER EN OPPDIKTET HISTORIE, MEN VIRKELIGHETEN … For det er det … Dette er virkeligheten til Sprocket, Fiona og Kara som jeg reddet. Når de endelig ble reddet, var de 74 hunder innesperret på et rom hos en psykisk syk person …. her hadde de levd i årevis, omgitt av sin egen avføring og urin, med døde hunder liggende og råtne sammen med dem. Jeg fikk reddet ut 9, men 6 av dem døde – de var for svake, for syke til å klare kampen.

Kjære Sprocket, Fiona og Kara lever nå lykkelige liv hos meg, i går fikk de sine etterlengtede tannoperasjoner, siden tennene var fulle av infeksjoner osv etter et liv i  vanskjøtsel og med dårlig mat og pleie. Sprocket fikk i går hofteoperasjon, for han har levd i årevis med en brukket hofte …. Og vet dere hva??? Disse tre hundene er så uendelig TAKKNEMLIGE, aldri har jeg mødt hunder som har smeltet hjertet mitt mer, som viser en større takknemlighet for å bli reddet.

Jeg kunne ikke redde dem alle, 6 mistet jeg på vegen, men de 3 som overlevde er et MIRAKEL – et mirakel som gjør at jeg aldri kan gi opp håpet om at det umulige ER mulig! Når jeg reddet dem måtte de alle legges inn til døgnovervåkning på dyresykehus, med intravenøs behandling. Ingen trodde de ville overleve, men det gjorde de!

Sprocket når jeg reddet han
Sprocket etter å ha overlevd dødelig parvo
Sprocket nå


Gave til Dorris & rescuehundene

Blogglisten hits

Del dette innlegget:

10 kommentarer til «Hva om ….»

  1. Jeg reddet dem sammen med dere 🙂 Deres donasjoner gjorde det mulig, så mye av æren skal dere ha!!! Vi reddet dem SAMMEN

 1. Det er forferdelig å tenke på hvordan de hadde det og på alle som døde.
  Jeg er så glad for at det går så bra med Sprocket, Fiona og Kara. Tusen takk for alt du gjør for hunder.

  1. Huff ja, når jeg tenker på at 71 av 74 døde, får jeg helt vondt i magen 🙁 Det jeg trøster meg med er at 3 overlevde og 3 er bedre enn ingen 🙂 Og både Sprocket, Kara og Fiona er tre helt vidunderlige hunder som fortjener ALT godt i verden, de er helt fantastiske 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Det var veldig vondt å være vitne til at 6 liv gikk tapt, men de var for svake og for syke, livet deres var ikke mulig å redde 🙁

  1. Tusen tusen takk <3 Jeg er bare veldig veldig glad i hunder og ønsker å gjøre mitt beste for at de som kommer til meg skal få det så bra som mulig

 2. Flot du gør et kæmpe arbejde for hundene. Jeg læser dagligt dine indlæg på Facebook. Jeg har ikke donert penge, jeg synes ikke, jeg kan klare mere, jeg giver månedlige donationer til World Animal Protection, Soi Dog, Peta og Humane Society International alle disse gør et kæmpe arbejde for dyr ligesom du Sissel. Glad for, at du har flere støtter, du er en ener.

  1. Hei og tusen tusen takk 🙂 Det er FLOTT at du gir månedlige donasjoner til andre dyreorganisasjoner, det er så viktig at dyr får hjelp og det er dyr over hele verden som lider og har det vondt 🙁 Men takket være snille gode mennesker som deg, får disse dyrene en mulighet til å få det bedre <3
   Takk for fine ord og at du følger meg både her på bloggen og på facebook <3

Det er stengt for kommentarer.