Bulldog-kjærlighet

Her på gården har vi 3 bulldoger. Jeg elsker alle hunder og hver eneste hund her på gården betyr utrolig mye for meg, mer enn alt! Allikevel slår nok hjerte mitt et “ekstra” slag for engelsk bulldog. Bulldog Dorris er jo min “private” hund, den eneste hunden her på gården som er min og ikke rescue. Alfonso ble reddet når han var 3 uker gammel, kjempe syk og full av infeksjoner, feber, en voldsom diare som varte i flere måneder (på tross av tett oppfølging av veterinær) osv. Og lille Yatzy, hun skulle til et hjem, men de ombestemte seg … så vips, Yatzy var ikke lenger ønsket, og dermed er hun nå en av gårdens mange rescuehunder.

Og kjærligheten jeg får fra disse bulldogene er så ENORMT stor …. de gir av sitt hjerte og det går ikke en eneste dag uten at jeg ler så tårene triller av noe merkelig de finner på ….

Disse videoene er alle fra i dag. I løpet av noen få timer denne mandag formiddag har bulldogene allerede gitt meg mange “gyldne øyeblikk”.

Yatzy rullet seg i søla og så ut som en svart liten grisunge etterpå 🙂 Leo tok henne i dusjen, og her sitter han og tørker henne. Har dere sett noe så søtt??? Og “storebror” Alfonsos sitter og følger nøye med, for Alfonso tar jobben med å være storebror på høyeste alvor. Selv om Alfonso bare er 7 måneder gammel er han utrolig flink til å passe på lille Yatzy.

Det er ikke enkelt å være liten og ikke få til alt man ønsker…. Yatzy er ei lita frøken som ikke ser sine begrensinger og som ønsker å klare alt som de store hundene klarer, som for eksempel å klatre opp på en stol.

Og som dere ser; lille Yatzy er mye mer opplagt etter morgenturen enn Alfonso og Dorris …. De legger seg ned for hvile, mens Yatzy oppfører seg som småbarn flest; rampete og full av energi og futt.


Donasjon til Dorris & rescuehundene

Blogglisten hits

Del dette innlegget: