Tricco er ferdig operert

Åhhh dere kan tro jeg ble lettet og glad når det tikket inn dette bildet fra veterinæren i dag ….

For Tricco er ferdig operert og ALT HAR GÅTT FINT. Endelig er tennene fikset slik at han nå fremover kan spise uten smerte. Den grusomme tannverken han mest sannsynlig har gått med i lange tider er nå endelig et avsluttet kapittel. For fremover nå skal Tricco aldri måtte lide, fremover nå skal den uønskede jakthunden føle seg som verdens mest elskede og spesielle prins – for det ER han! Gode gode Triccogutten, jeg gleder meg så enormt til du blir skrevet ut fra klinikken i morgen eller på lørdag, endelig skal du komme HJEM – for dette blir ditt 4 ever hjem, her skal du aldri måtte føle deg uvelkommen. 

I Spania er det hvert år flere hundre tusen jakthunder som blir pint ihjel, forlatt og tatt livet av. Jeg anbefaler at du tar deg 2 minutt til å lese denne artikkelen, så ser du at tilstanden er verre enn ditt verste mareritt … https://www.galgoamigo.com/the-plight-of-the-podencos.html

Kjære Tricco; Du er en av få som har fått en ny sjanse i livet, som trakk  vinnerloddet på “livets lykkehjul”, etter et hardt og vanskelig liv.

Og nå kom nettopp dette bildet fra veterinæren. Jeg kan ikke tro at det går an å bli LYKKELIG av å få et dårlig bilde, men å se Tricco i så fin form etter operasjonene, det gjør meg lykkelig tvers gjennom hjerte og sjel!

Våken etter narkosen


Månedlig bidrag til Tricco

Del dette innlegget: