12 år, blind – og UØNSKET!

Oppdatering! Dessverre ble det ikke praktisk mulig å redde denne hunden, da han var for langt unna. Jeg håper på det beste for han, at noen andre i nærheten hjelper han

Se på gutten på bildet …. er han ikke verdens søteste? Får du ikke lyst til å holde han i armene dine og klemme han hardt inntil deg? Når jeg forteller deg historien hans, vil du nesten ikke tro at den er sann!

Denne skjønne lille gutten er 12 år, og han har hele livet levd hos samme familie. “Så fint” tenker du sikkert da, men dessverre – etter 12 år, når hunden er blitt så gammel at han er blitt blind og helsen skranter, så vil ikke familien lenger ha han!!!! De vil kaste han fra seg, som søppel. Han er 12 år, blind og UØNSKET! 

Jeg kan bare tenke meg hvilket liv han mest sannsynlig har levd … med lite kjærlighet, lite omsorg … se bare på neglene hans, ingen som tar vare på sine kjære hunder lar neglene vokse slik.

Jeg ser på bildet og gråter, for hvordan kan mennesker være så onde? Hvordan kan man etter 12 år gi så fullstendig blaffen i “sin beste venn” gjennom så mange år? 

Jeg fikk melding i dag med forespørsel om å redde han. Hver dag får jeg forespørsler, hver eneste dag, men jeg kan ikke redde alle. Men akkurat denne  gamle gutten – Jeg ønsker å forsøke å få han hit, å gi han en verdig alderdom her på gården, med kjærlighet og omsorg. Om det er praktisk mulig å få han hit vet jeg ikke enda, for han befinner seg 14 timer fra Alicante, og jeg kjører ikke bil og har ikke noen som kan hjelpe meg angående transport. Men finnes det kjæledyrtransport som kan frakte han, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å få han hit til gården <3

Vil du hjelpe meg? Dersom det ikke blir mulig å redde denne gutten, vil pengene som kommer inn gå til å redde en annen hund, for jeg lover; En hund skal få en ny sjanse i livet!


Donasjon til å redde blind hund

Del dette innlegget: