Tricco er hjemme igjen og Leo blir!

Jeg er så glad, etter 6  døgn på veterinærklinikken er Tricco hjemme igjen. Han er satt på behandling og medisiner mot problemene i bakparten, og mest sannsynlig kommer han til å bli helt bra igjen. Det blir noen uker med kortison, antibiotika – og trening i bassenget, men prognosene er fine, veldig fine 🙂 Han har også fått tannbehandling, så nå er tennene så bra at han nesten kunne tygget stein uten å ha fått vondt 😉 Han knasker tørrfor med den største nytelse, og det er så utrolig deilig å se på at han endelig kan spise uten smerter.

Det er som å ha fått hjem en helt ny hund – han er så trygg, så glad, så fornøyd. Han smiler med hele seg og det er ikke tvil om at han er lykkelig over å ha fått denne nye muligheten i livet. Det er også så skjønt at ALLE de andre hundene trives med å ha han her. Ofte når det kommer inn nye hunder kan det oppstå litt problemer i starten og enkelte av hundene kan føle seg usikre eller ukomfortable. Men ikke med Tricco – han skled rett inn i flokken og det er som om han alltid har vært her. Flokken jeg har her på gården nå er så utrolig harmonisk og fin, det er som en stor familie  der alle passer på hverandre. Alle kan være sammen, alle kan spise sammen uten å krangle, de leker med samme ball og de sover tett inntil hverandre. Jeg føler meg så heldig, så utrolig heldig. Det er mange som nesten ikke tror det de ser når de ser de store pitbullene snuse etter pølsebiter, omringet av små ivrige valper som snuser sammen med dem etter pølsebiter. De krangler ikke, de yngste kan ta pølsebiter ut av munnen på de eldste uten at det oppstår det minste surmuling. De elsker hverandre og jeg elsker at jeg har så fantastiske hunder her på gården!

Det har også kommet inn nok “faddere” til Leo, til å kunne gi han en lønn på 500 kr uka, altså 2000 kr i måneden, og da har jeg en fast ansatt her på gården som kjenner hundene og som elsker hundene. For Leo har jo  jobbet her  gratis de siste seks månedene og det er ingen tvil om at han er gull verd for gården og for meg. Å kunne betale han det han trenger i lønn for å “overleve” gjør at jeg fremover har en trygghet og stabilitet på gården som er utrolig viktig. For hunder som har opplevd utrygghet, mishandling, å ha levd på gata osv, trenger stabilitet og trygghet. 

Tusen tusen takk til alle dere som har bidratt både til å beholde Leo her på gården og til Triccos veternærregning, dere er de beste!


Månedlig bidrag til Dorris & rescuehundene

Del dette innlegget: