Det er så vondt å se deg slik…

Vil du bli Samuels fadder og være med på å redde livet hans?

Kjære gode Samuel, endelig er du kommet HJEM, endelig er du kommet hit til gården til meg og de andre rescuehundene og her lover jeg å gjøre mitt aller aller beste for at du aldri mer skal lide! Men det er så VONDT å se deg så mager, det er så vondt å se deg halte med den ødelagte foten din og det er så vondt å tenke på at mennesker har gjort deg slik urett. Du som bare er snill og god, du som på tross av grov mishandling fremdeles logrer med halen og ser på meg med milde øyne …. – Milde øyne som nesten har mistet alt syn. Milde øyne som renner og som man må tørke mange ganger til dagen slik at de ikke skal klistres igjen av all infeksjonen. Milde øyne som trenger operasjoner for å kunne bli bra igjen. 

Kjære kjære Samuel, du er for svak for operasjoner nå, du er så mager at hadde du ikke blitt reddet nå, hadde din tid på jorden ikke blitt særlig mye lenger. Du trenger å legge på deg mange kg før du vil tåler narkosene du må gjennom. For foten må amputeres, nerveskadene gjør at operasjon ikke vil være nok. Amputasjon helt fra skulderen. Det gjør meg så vondt å tenke på det, men enda vondere er det å se deg halte og vite at dette er det menneskers ondskap som står bak.

Du er så redd, du er så nervøs, og jeg forstår deg så godt. Men med tiden vil du lære å forstå at vi kun vil deg godt! Med tiden vil du forstå at dette er ditt HJEM og at her skal du få bli for alltid. Du har noen tøffe måneder foran deg, men dette skal gå bra. Du får medisiner og behandling nå, spesialmat slik at du skal legge på deg raskere, alt blir gjort for å gjøre livet ditt så godt som overhode mulig.

Kjære Samuel, når jeg ser på deg renner tårene – tårer over å vite hvor mye du har lidd. Men også tårer av håp, for dette skal gå bra, du er ikke alene nå, du kjemper ikke lenger en kamp for å overleve. Nå er du trygg lille venn og aldri mer skal noen få være stygge mot deg eller gjøre deg urett.

Ønsker du å hjelpe Samuel ved å være hans fadder? Samuel har en lang rehabiliteringsperiode foran seg, med flere operasjoner, amputasjon, medisiner og behandlinger. Vil DU hjelpe Samuel ved å fjernadoptere han, la han bli “din” hund i Spania… Han er en hund som virkelig fortjener en ny sjanse i livet. Klarer du se på bildet av han uten å få  tårer i øynene? Jeg gjør ikke det ….


Månedlig bidrag til Samuel

Del dette innlegget: