Årets vintermote

Har dere sett en vakrere modell?

Det er en myte at det er varmt i Spania året rundt. Nå mens jeg skriver dette innlegget sitter jeg med tykk ullgenser, ullsokker, bukse – og jeg fryser ….. Og når vi mennesker fryser, fryser også ofte hundene.

Her i Spania er det hver vinter tusenvis av hunder som fryser ihjel. Om kveldene og nettene kan gradestokken gå ned mot null, og også enkelte ganger under null… ofte er det “rått” i bakken etter regn, og når hundene blir  våte, kalde – så kommer sykdommene snikende …. lungebetennelse f.eks, en skummel sykdom som hver vinter tar mangt et hundeliv.

 Tøffeste gutten i gata …

Jeg er så heldig at jeg har verdens BESTE støttespillere i facebookgruppa mi. Jeg har drevet denne gruppa i 1.5 år og gjennom at jeg hver dag poster bilder, videoer og oppdateringer fra vår hverdag, engasjerer vi dyreglade mennesker over hele Norge … Mennesker med et hjerte som brenner for hundene jeg redder, mennesker som oppriktig bryr seg om at hundene jeg redder skal ha det så bra som overhode mulig. Er du ikke medlem av facebookgruppa mi, så meld deg gjerne inn; Dette er ei koselig hverdagsgruppe, hvor dere får følge meg i mitt rescuearbeide både på godt og vondt. Dere møter der verdens fineste hunder – og verdens beste og fineste mennesker som viser at verden fremdeles er full av gode mennesker! https://www.facebook.com/groups/DorrisRescue/

Vakreste Bastian

Alle klærne dere ser hundene har på seg på disse bildene har vi fått fra medlemmer av gruppa. Noen av klærne har tilhørt deres hunder, andre klær har de kjøpt som gaver til hundene jeg har reddet. Så her er det ingen hunder som skal fryse i vinter.

Tøffeste Sprocket i sin vinterdress

Vi går vinteren i møte med flotte vinterklær, jeg er så uendelig takknemlig for all den støtte og hjelp vi får. 


Månedlig bidrag til Dorris & Rescuehundene

Har dere sett vakrere “modeller”??? Åhhh som jeg er stolt av hundene… og like rørt er jeg over at mennesker i Norge har så store hjerter at de sender klær til hundene jeg har reddet, slik at de ikke fryser. 

I denne dressen kommer ikke Tricco til å fryse

For mer bilder av disse søte hundene, følg oss på instagram: https://www.instagram.com/dorrisogrescuehundene/

Del dette innlegget: