6 uker gammel og alvorlig syk

3 sprøyter hos veterinæren

Jeg burde ha blitt vandt til det nå, jeg har sett det så altfor mange ganger …. valper som ikke blir tatt vare på, som blir kastet som søppel, eller forlatt, satt ut for å dø eller “oversett”. Hvert år er det tusenvis av valper som trengs å reddes her i Spania, valper som dør om ingen redder dem. Enten fryser de ihjel (det blir faktisk kaldt på kveldene og nettene her i Spania), dør av sykdom, eller av underernæring og dehydrering…. noen blir påkjørt, noen fanget av ville dyr … årsakene til deres død er mange.

Jeg har sett flere dø, jeg har reddet valper som ikke har klart seg, og det er vondt – det er så vondt at jeg forstår ikke at jeg skal kunne klare en “neste gang”. Fordi hjertet blør og sjelen skriker … å se inn i små valpeøyne og vite at det er vi MENNESKER som står bak dette, at det er vi mennesker som behandler levende vesen på denne måten, åh det er så vondt!

Ikke lett å være liten og syk

I dag ble en ny “neste gang” ….. Kjære vakre gode valpen, jeg har gitt henne navnet Dolly ….. rundt 6 uker gammel, alene og syk …. med alvorlig lungebetennelse og infeksjon i magen, med negler så lange at de krøllet seg inn i huden, radmager og med en hoste som får det til å vri seg i magen min. Kjære lille Dolly, du skal få bo her nå, siden Bastian har fått nytt hjem kunne jeg endelig si JA til å ta inn en ny hund …. Og det ble deg, og jeg håper så inderlig du vil klare deg. Du er så vakker, så god, tenk at du ble født inn i denne verden og det første mennesker gjorde mot deg var “dette” …..

Men du er trygg nå, og i dag hos veterinæren fikk du 3 injeksjoner, både mot mageinfeksjonen, lungebetennelsen og smertestillende. Med oss hjem fikk vi antibiotikakur og antiinflamatorisk, spesialmat og vitamingele for å gi deg ekstra næring …

Sovnet i Jeanettes fang

Kjære vakre Dollly …. du er en av rescuegårdens hunder nå, en de uendelig mange som trenger å få en ny sjanse i livet. Jeg kan ikke redde alle, jeg kan ikke en gang redde mange, men de få jeg tar inn hit til gården gjør jeg ALT for at skal få et trygt liv, et liv med kjærlighet, omsorg og godhet.

Ønsker du å bli Dollys fadder, å være med på å bidra økonomisk til å gi denne herlige jenta det hun trenger for å leve et godt liv her på rescuegården? Ønsker du en hund som er “litt din” her i Spania, en hund som får en ny sjanse i livet takket være deg? 


Månedlig bidrag til Dolly

Del dette innlegget: