Kastet i en container for å dø!

Tre aldeles skjønne, FORSVARSLØSE små valper ble i går kastet i en container for å dø. De ble kastet i en sammenknyttet plastpose og det var bare flaks at ei dame hørte gråting og hoppet oppi containeren for å sjekke hvor lyden kom fra.

K-A-S-T-E-T F-O-R Å D-Ø

Så grusom er virkeligheten, disse tre små valpene skulle pines ihjel, i en container. Jeg ble kontaktet for å høre om jeg kunne redde dem, og hadde ikke hjerte til å si nei. Det ble en tur som tok fem timer, for å få hentet dem, for å få reddet livene deres. De var redde, stinket søppel, men ellers virket de i fin form. Og i dag har vi vært hos vetrinæren og helsesjekket dem og gitt dem ormekur. Mandag i neste uke skal de få sin første vaksine. Se på dem – se noe så skjønt, lite, forsvarsløst – hvordan er det mulig at mennesker kan kaste slike, for å la dem sakte pines ihjel; tørste og sulte ihjel i en container …. Eller enda verre – kveles inni en plastpose, liggende og råtne blant søppel!
Zafira (hun ble adoptert til nytt hjem 08 desember)
 
Tiara (Tiara var så heldig å bli adoptert til ny familie 06 desember)
Tinka (Tinka fikk ny familie 08 desember)
 
Del dette innlegget: