Tiara har fått en familie

Tiara blir hentet av sin nye familie

Åh, jeg er så utrolig lettet og glad! En av de tre valpene jeg reddet for bare noen dager siden, har allerede fått sitt 4 ever hjem! En norsk familie kom i dag og hentet henne og hun skal leve et (forhåpentligvis) lang og lykkelig liv sammen med dem, i Torrevieja (her i Spania).

Det er DETTE som er det beste med å redde hunder; når hunder som har blitt mishandlet eller forlatt/kastet for å dø, får flytte til en familie som er DERES, som gir dem kjærlighet og trygghet. Jeg blir så uendelig glad og rørt hver gang dette skjer!

Kjenner DU noen i Spania som kunne tenke seg en hund? Om du gjør, vær så snill å be dem ta kontakt med meg! Til flere hunder som blir adoptert, til flere får jeg reddet! For hver gang en hund reiser til sitt “4 ever hjem” redder jeg en ny!

Del dette innlegget: