Hvorfor så stille på bloggen?

De siste ukene har det vært helt stille her på bloggen og mange har spurt hvorfor. Heldigvis er det ingen drastisk grunn – ikke annet enn at etter at jeg var innlagt på sykehuset har jeg måttet ta det veldig rolig. Legen gav meg beskjed om å gjøre “ingenting” de første ukene og deretter gjøre svært lite den kommende måneden. Når man har en gård full av rescuehunder å drive, er det svært vanskelig å gjøre “ingenting” så jeg har måttet prioritere bort sosiale media. Jeg har oppdatert facebookgruppen hver dag og postet et instagraminnlegg daglig, men mer enn det har jeg ikke hatt mulighet til å klare.

Etter at jeg fikk betennelse på hjernen har ikke hodet “hengt helt med”. Hodepinen har vært ille til tider, men det som har vært mest frustrerende er at jeg innimellom “glemmer” ting som normalt skal gå på autopilot. En kveld etter at vi hadde spiste middag, skulle jeg ta tallerkenene inn på kjøkkenet. Hodet “skrudde seg av” og jeg stod der med tallerkenene og forstod ikke at de skulle inn på kjøkkenet. Så jeg var på veg inn på badet med dem, for å legge dem i vasken der. Etter at jeg fikk betennelse på hjernen har jeg hatt flere slike episoder, så jeg forsøker så godt jeg kan å hvile – og dermed har denne bloggen blitt lagt til side.

Men fra januar av er jeg tilbake, for fullt her på bloggen.

På gården går det veldig bra med hundene. De tre vi reddet sist, de svarte valpene fikk alle nye hjem, noe jeg ble utrolig glad for!!! Lille Dolly med lungebetennelse og mageinfeksjon har vært til sammen 4 ganger på dyresykehuset, men kommer seg dag for dag. Det er så herlig å vite at denne lille hjerteknuseren har KLART DET – hun klarte å lure døden!

Følg oss gjerne på facebook, der legger jeg ut bilder og videoer daglig, også nå mens jeg er syk. https://www.facebook.com/groups/DorrisRescue/


Julegave til dorris & Rescuehundene

Dolly og Dorris nyter å sove i senga sammen med Leo
Del dette innlegget: