Alene, utsultet og fødeklar

For 3 dager siden ble jeg kontaktet og og spurt om jeg kunne ta inn ei tispe som var funnet alene i et øde område, ei drektig tispe som var så utsultet at hun i desperasjon etter mat spiste STEIN!!! Tenk det, å være så ihjelsulten at det eneste du har å forsøke å stille sulten med er stein… hard stein, som både gjør deg syk, er farlig og som kan skade de ufødte valpene!

Det var også et annet problem; hun var livredd mennesker og det var umulig å komme nær henne.

Her gikk hun alene … og spiste stein for å forsøke å stille sulten

Jeg så bilde og video av henne, og selv om det finnes tusenvis av hunder som trengs å reddes og jeg absolutt ikke har mulighet til å redde mange, kjente jeg at HENNE skal jeg hjelpe, hun og hennes babyer skal få leve et et trygt liv her på gården, om de klarer å få tak i henne…

Og i går tidlig fikk jeg melding om at NÅ var hun fanget, nå hadde de klart å lokke henne inn i et bur hvor hun “stod og ventet på meg”. Det ble en nervepirrende biltur dit hun var, for hva ventet oss? Var hun aggressiv? syk? skadet? Og ikke minst; hvor nær var hun fødsel, og hvor mange valper ventet hun?

Her er hun blitt fanget og venter på at vi skal komme og hente henne

Hun var ikke før kommet hit til gården før fødselen startet … og kvelden og natta ble lang … en etter en kom valpene, og antallet bare økte. Det hele var så rørende at tårene satt løst hos oss alle … tenk at vi fikk reddet henne akkurat tidsnok!!! For hadde hun ikke blitt reddet i går hadde valpene mest sannsynlig frosset ihjel i natt. For å bli født ute denne natta, med kun 3-4 grader, i et område hvor det ikke finnes ly eller huler å gjemme seg i, det er svært vanskelig for nyfødte å klare seg under slike omstendigheter.

Vi kaller henne Amy, og hun er så nydelig. Hun er redd, men hun forstår at vi kun vil henne godt .. og hun viser allerede en enorm morskjærlighet for sine små. Hun er ei fantastisk jente, som nok kun har opplevd ondskap fra mennesker … hun er en av de altfor mange som blir forlatt, som ikke er ønsket. Men her er hun ønsket, her skal vi elske henne og gjøre ALT det beste vi kan for å gi henne og barna hennes det beste liv som tenkes kan.

Men 9 ekstra hunder her på gården vil medføre enorme kostnader … 9 som må ha alle vaksiner, mat, ormekurer og behandling mot flått/mygg osv osv osv .. antallet hunder her på gården er nå plutselig nesten doblet, og jeg håper så inderlig at nettopp DU som leser dette ønsker å støtte oss ved å bli fadder for kjære Amy & hennes nyfødte. Som fadder velger du et valgfritt månedlig beløp du støtter med, og da er DU med på å redde livet deres! Jeg klarer ikke dette alene, så kjære gode leser; ønsker du å redde livet til noen som var dømt til å dø, å være med på å gjøre verden til et litt bedre sted, trykker du på linken under:


Månedlig bidrag til Amy & babyene hennes

Følg oss på facebookgruppa vår, her vil det daglig bli lagt ut oppdateringer med bilder og videoer av Amy og hennes kjære små; https://www.facebook.com/groups/DorrisRescue/

Del dette innlegget: