Hvem er bulldog Dorris?

Hei jeg heter Dorris 🙂 Jeg er ei engelsk bulldogjente på 2 år og jeg er den som hjelper mamma Sissel med alle hundene vi redder. Jeg var bare 4 måneder første gang vi  fant en nyfødt valp kastet i grøfta for å dø. Jeg tok den til meg som min egen og gav den alt av kjærlighet og omsorg som er mulig.

Og det har jeg  gjort med ALLE hundene som har kommet hit til oss – både nyfødte, valper og voksne 🙂 Alle blir de mine “babyer” for selv voksne hunder trenger omsorg, spesielt de som har levd med mishandling, slag og spark…. Mange av de vi redder har også levd et liv alene på gata, og da trenger de en trygg voksen hund som lærer dem “rett og galt” og som lærer dem at ikke alle mennesker er slemme.

Å kjøre bil er det beste jeg vet. Så fort jeg får sjansen hopper jeg inn i biler, og jeg kan ikke forstå hva mamma mener når hun oppgitt ser på meg og sier “Dorris, du kjenner IKKE de som eier denne bilen og du kan IKKE bli med dem og kjøre” …. Jeg vil kjøre bil, helst hver dag, sammen med alle som har en bil – for hvem bestemmer at man må KJENNE noen for å kjøre bil med dem???

Jeg er også glad i å hvile siesta, gjerne mange mange ganger til dagen … Jeg synes pølser er det beste som finnes, og her på gården har vi PØLSEFEST hver lørdag … Pølselørdag kaller vi det 🙂 Min store drøm er å bli Gildemodell for Gildepølser ♥


Månedlig donasjon til Dorris & Rescuehundene

Følg oss gjerne på instagram: https://www.instagram.com/dorrisogrescuehundene/

Del dette innlegget: