Samuel

Samuel er den modigste gutten jeg vet om – og den snilleste. 
Han ble funnet sterkt mishandlet i Murcia og ingen  vet hva som er hans historie. Han var radmager, 50% av hva en voksen shar pei skal vege, og den ene fremfoten var knust. Mest sannsynlig har han levd på gata i måneder, men hvem som har mishandlet han vet ingen.

Samuel hadde arr og sår overalt og den ødelagte foten måtte amputes, siden nervene var så ødelagt at foten råtnet. Få trodde at Samuel kom til å klare seg, men med kjærlighet, pleie, operasjon og medisiner har denne gutten vist seg som en riktig fighter”

Få viser en større tålmodighet enn denne gutten. Ikke bare har han amputert den ene foten, men han er også nesten blind. Han skal gjennom øyeoperasjon så snart han er sterk nok til å tåle enda en narkose.

Se så flott Samuel er blitt

Denne shar peien har et hjerte av gull og en engels tålmodighet. Ikke et øye var tørt når man så at Samuel våknet etter narkosen og foten var amputert, og det er en lykkelig Samuel som løper rundt på 3 bein her på gården. Han logrer konstant med halen og om noen tror at det ikke er mulig å være lykkelig med 3 bein så skulle de møtt Samuel …. 

Ønsker du å fjernadoptere Samuel? Å la Samuel bli “litt din”? Ved å gi et valgfritt månedlig beløp er du med på å gi Samuel det han behøver for å aldri mer måtte utsettes for mishandling eller lidelse. Som hans fadder er du med på å redde livet hans,  ved å bidra slik at han kan få alt han behøver av mat, medisiner, vaksiner osv.


Jeg ønsker å bli Samuels fadder

Samuel når han nettopp var blitt reddet

Les gjerne mer om Samuel i dette blogginnlegget: https://www.dorrisogrescuehundene.com/2018/10/07/det-er-sa-vondt-a-se-deg-slik/

Del dette innlegget: