Sandra

Sandra er en av de nyeste hundene her på gården, enda har hun bare vært her et par uker. Og disse to ukene har hun “bodd i senga mi”, rett og slett fordi hun har vært for svak til noe annet.

Denne nydelige podencoen reddet jeg fra Killing Station, hvor hun stod og ventet på å bli gasset ihjel. Sandras liv før dette vet jeg lite om, men hun ble funnet i en ruinhaug, så avmagret av man kunne se og telle alle ribben på kroppen hennes. Hun var så tynn at det bare var dager om å gjøre for at kroppen ikke klarte mer.

Sandra er ei nydelig jente, rolig og forsiktig. Hun var skeptisk til meg og andre mennesker når jeg reddet henne og det er tydelig at hun ikke har hatt det godt. Men Sandra har blomstret, på bare noen få uker har Sandra gått opp masse i vekt, fått mer glimt i øynene og nå viser hun at hun ønsker å leve! Hun har fått livsgleden tilbake og daglig nå møter hun flere og flere av gårdens andre hunder, og hun viser stor iver etter å få nye venner.

Sandra er enda underernært og mager, men så snart hun er klar for det vil hun bli lagt i narkose for å få renset tennene og bli sterilisert. Sandra er nok dessverre vært brukt i avl mye mer enn hva en hund skal utsettes for. Hennes gamle kropp (antatt alder 8-10 år) bærer tydelig preg av altfor mange fødsler og altfor mye amming.

Sandra ligger og slapper av i senga mi

Ønsker du å bli Sandras fadder og fjernadoptere henne? Å bidra med et valgfritt beløp i måneden slik at Sandra kan bo her på rescuegården min og ha det trygt og godt resten av livet. Donasjonen går til mat/medisiner/vaksiner/alt Sandra måtte behøve for å leve resten av sitt liv her hos meg, i trygghet og kjærlighet.


Jeg ønsker å bli Sandras fadder

Del dette innlegget: