Vil du bli vår hjelper her på gården?

Dorris & rescuehundene holder til like utenfor Alicante i Spania, hvor alle hundene bor sammen med meg på en liten gård. Du som frivillig hjelper vil bo sammen med oss her på gården, hvor du får ditt eget soverom. Arbeidet er basert på frivillig arbeid da det dessverre ikke er økonomi til å betale lønn. Kost og losji blir selvfølgelig dekket 🙂

For å komme hit til gården for å hjelpe må du være over 18 år. Det kreves ikke hundeerfaring, annet enn at du er glad i hunder og ønsker/er villig til å lære 🙂 Det er viktig at du har en sterk psykisk og fysisk helse, da arbeidet her til tider kan være svært krevende både mentalt og fysisk. F.eks vet man aldri hvilke hunder som blir reddet eller hvilken tilstand de er i … Hunder kan være så svake når de blir reddet at de dør, det kan være behov for pleie og tilsyn nærmest 24 timer i døgnet, nyfødte valper kan trenge flaskemating også om nettene osv.

Jeg bor på en gammel gård som trenger mye vedlikehold og “pleie”, så det er flott om du som hjelper også kan ta i et tak der det behøves, for eksempel ved å male bygninger, snekre, fikse gjerder osv.

Det er mange som ønsker å komme hit og hjelpe, sammen med sine små barn. Dette er dessverre ikke mulig, da arbeidet her på gården krever så mye at det vanskelig kan kombineres med små barn. Mange hunder som reddes er også i starten usikre på barn (ofte har de blitt fysisk og psykisk mishandlet før jeg redder dem), og av sikkerhetshensyn tillates ikke barn under 14 år, for å bo her og være med sine foreldre som hjelpere.

Minimum opphold dersom du ønsker å komme og hjelpe oss er 2 uker. Dette fordi det tar ca ei uke å komme inn i arbeidsoppgavene og bli fortrolig med jobben og hundene, samt at jeg ønsker at hundene skal slippe å bli stresset over å stadig måtte ha nye mennesker å forholde seg til.

Her på gården er det nulltoleranse for alkohol og rus. Det er viktig at du som hjelper respekterer dette. Brudd på denne regelen vil føre til utestengelse fra gården med øyeblikkelig virkning. 

Å være frivilllig hjelper her på gården vil gi deg minner for livet, du vil møte fantastiske hunder som får hjertet ditt til å smelte. Tiden din her vil garantert gi deg utfordringer, og tårer og latter går ofte hånd i hånd … For livet med å redde hunder er uforutsigbart; den ene dagen kan en hund dø, fordi den var for svak til å klare seg når du reddet den, den neste dagen kan du få den gledelige nyheten om at en hund du har kjempet hardt for å redde, vil klare seg 🙂

Har du spørsmål, eller ønsker å komme hit for å hjelpe, ta kontakt via mail shufthammer@hotmail.com eller via facebookgruppen min https://www.facebook.com/groups/DorrisRescue/

Del dette innlegget: