Winter

Winter er en nydelig, ung podencogutt. Når jeg reddet Sandra fra Killing Station ble Winter med på “flyttelasset” hit til gården. Winters historie er ukjent, men mest sannsynlig var han ikke dugende i jakt, og ble dermed forlatt av sin eier – noe tusenvis av podencoer blir hvert eneste år her i Spania.

Winter er en gutt som fra første sekund elsket å være her på rescuegården. Han ble fort venn med alle de andre hundene og etter bare et par dager var det som om han hadde vært her “for alltid”. Dette er en gutt som elsker å løpe, som elsker å bevege seg og som elsker å leke.

Winter har fått nye venner på gården allerede

Det var tydelig at kos og kjærlighet var uvant for Winter, men for hver dag som går søker han mer og mer kontakt, og selv om han er en stor gutt er han ikke for stor til å sitte på fanget 😉 

At denne gutten hadde endt sitt liv ved å bli gasset ihjel på Killing Station om jeg ikke hadde reddet han, er utrolig vondt å tenke på. Det finnes ikke noe vondt i denne gutten; alt han ønsker seg og trenger er kjærlighet og et trygt hjem. 

Winter klemmer Leo


Ønsker du å bli Winters fadder? Da er du med på å gi han det han behøver for å kunne leve trygt og godt her på gården. Winter har en personlighet og skjønnhet som gjør at du kan se på han i det uendelige og kjenne hans godhet og skjønnhet dypt inn i hjertet … Jeg håper Winter treffer DITT hjerte og at du ønsker å bli hans fadder.


Jeg ønsker å bli Winters fadder

Del dette innlegget: