Yatzy

Yatzy heter denne nydelige lille jenta. Hun er fire måneder gammel og er et resultat av “kjøp og kast” mentalitet som mange dessverre har. Yatzy ble kjøpt av en  familie, for deretter ikke lenger være ønsket.

Yatzy har verdens søteste personlighet, og når hun er glad “danser” hun som en liten ballerina. For Yatzy logrer ikke bare med halen, hun logrer med hele kroppen. 

en liten pust i bakken

Yatzy er ekstremt matglad og bruker dagene til å søke etter mat … hun kan søke timesvis, og blir jublende glad om hun etter lang tid finner f.eks en liten “pellets” ; Da tar hun en seiersdans, som gjør at alle vi som ser henne vanskelig kan skjule både latter og smil.

Yatzy har fått kallenavnet “pony” ; hun er søt som en liten “My little pony” figur. Og hun elsker å gå på tur. Denne tykke lille jenta holder tritt med alle de store hundene på tur og hun nyter å være ute i naturen, å gå blant palmer og på “jungelsafari”.

Ønsker du å bli fadder for denne fantastiske lille jenta? Da har du verdens søteste jente i Spania som er “litt din”, ei jente du er med på å gi alt hun behøver av mat/medisiner/vaksiner for å kunne leve lykkelig her på gården, sammen med alle andre rescuehundene.


Jeg ønsker å bli Yatzys fadder

Del dette innlegget: